'Ik heb hier gewoon van mezelf geleerd hoe ik een dino schilder.'( 9 jaar) .

Tijdens het schilderspel leer je vertragen, focussen op het moment en vertrouwen op je eigen kunnen. 

Ver weg van ons stressvolle en prestatiegerichte dagelijkse leven kun je jouw eigen pad zien, voelen en volgen. Het schilderspel biedt je een weg naar een onverwachte bron van creativiteit en innerlijke rust.

Ons atelier

Je kiest een schort, je kiest een plek om te staan. We delen de palettafel en de kwasten. We delen de ruimte, maar je neemt ook je eigen ruimte in. Jouw werk aan de muur blijft vrij van meningen van anderen. We hebben allemaal creativiteit in ons. Kom ontdekken hoe jouw creativiteit eruit komt met verf en papier. Ik bied een afgeschermde ruimte waarin je vrij mag creëren. Het atelier is zo veel mogelijk vrij van de buitenwereld en los van invloeden waardoor je beter bij je eigen creativiteit komt.

Doordat we met verschillende leeftijden van 5 - 100 jaar schilderen, met maximaal 7 personen in een sessie, vervalt de behoefte tot vergelijking en merk je dat je hierdoor zonder beoordeling aan jouw werk bezig bent. Hierdoor komt jouw creativiteit vanuit jouw eigen inspiratie. Je kunt een jaar werken aan een schilderij, je kunt iedere week een ander werk maken. Alles in je eigen tempo en het mag zo groot of klein als je wilt.

'Ik kom steeds op nieuwe ideeën, echt heel grappig.' (10 jaar).

'Ik weet al wat ik volgende week ga schilderen, ik heb nu ineens heel veel ideeën!' (14 jaar)